Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

duminică, 18 septembrie 2011

Edificiul in paragina.

Si acum un post mare pentru "Edificiul Roman cu Mozaic", l-am atasat acum cateva momente, mi-a fost cam greu pentru ca-s multe poze si nu prea stiam ce sa pun, am pus ceva, cred ca in zilele urmatoare o sa mai adaug cate ceva.

Dupa cum o sa observati am aranjat albumul in asa fel incat sa fac o delimitare, fiind vorba despre doua parti ale edificiului, m-am gandit sa le unesc intr-un singur album. Partea cu termele romane, acestea fiind amplasate langa statia de autobuz, ea fiind si cea mai "jegoasa" parte din edificiu si chiar in cea mai deplorabila stare, lumea reusind sa coboare in statie exact printre ruine, de gunoaie si mizerii nu mai vorbesc.

Partea acoperita sau inauntrul muzeului, care este aceeasi din 1962 fara niciun fel de modificare, aici precizez ca biletul la muzeu este foarte ieftin si ca o sa vedeti partea cea mai interesanta a complexului, dar si cum se poate degrada o capodopera a antichitatii, asta prin indiferenta si nesimtirea unor oameni care au interes principal doar buzunarul propriu.

Dupa aceste doua parti, mai am de lamurit anumite lucruri, nu ma plateste nimeni sa fac chestia asta si unul dintre motivele principale pentru care o fac este acela de a arata cam cat de frumoasa este tara in care traim si daca nu pretuim ceeea ce avem, s-ar putea sa pierdem si ceea ce avem. Pe de alta parte imi cer scuze pentru unele poze ca nu au iesit foarte bine aparatul meu nu este unul profesional si nici foarte performant, toate aparitiile si rezultatele sunt de amator.

O sa mai adaug poze si in albumul "Casa cu lei", dar din alte unghiuri. 

Acestea fiind scrise, o sa continui asa-zisa campanie, acum va las si linku' : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.275124109173362.74841.100000273261187&type=1