Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

vineri, 29 aprilie 2011

Nunta lu' Cati si Ilie.

Sa fiu concis de la inceput, eu nu ma uit la nunta lu' Cati si Ilie, asta ca sa fiu inteles. De ce nu ma uit ? Simplu totul este prea opulent si pompos pentru noi "astia simpli", pe langa asta suntem prea ocupati cu scandalurile de la "Romanii au talent".

Vis-a-vis de "Romanii au talent", multi l-au contestat pe castigator, cu toate ca majoritatea l-a votat, eu nici nu m-am uitat la emisiune de aceea n-o sa stau sa despic firu-n 16 pentru ca nu m-a interesat. Sa revenim la nunta regala, am multe intrebari sa-mi pun. Oare cine canta la nunta? Cat merge daru' ? La sarmale pune mamaliga sau paine ?

La asemenea intrebari existentiale pentru o nunta autentica, raspunsurile sunt simple "nu", dar daca aveam si noi familie regala [avem dar nu este recunoscuta de clasa politica], oare era atat de mediatizata nunta ? Acum sa fie numai intre noi va zic sigur ca nu, dar cum englezii au o parere foarte buna despre ei, va dati seama ca nunta asta este mai mult decat atat.

Sper ca nunta sa decurga frumos adica fara incidente, atacuri teroriste si alte mizerii d'astea pentru ca cei doi nu merita asa ceva si mai ales acum la inceput de drum. Urari nu le fac ca o sa le faca aia care vin la nunta.