Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

marți, 12 aprilie 2011

Sexu' si mita.

O alta stire care m-a cutremurat total a fost aceea postata pe editia online a unui ziar de scandal, etc. Precum ca femeile din Rusia il sustin pe Putin, in acest sens ele promoveaza sexul impotriva coruptiei. Daca si rusii sunt corupti de noi ce sa mai zicem, ce prostitutie ar fi la noi intre institutii si intre diferite clase sociale si intitutii.

In avantul lor sper sa fie si ele sustinute de Putin, nu de alta dar sa nu fie saracu' premier obligat sa faca vreun act de coruptie asa din greseala. Ca parca i-ar surade sa faca un act de coruptie de o alta factura, nu patrimoniala ci una fizico-emotionala.

Privind situatia Romaniei, tara noastra sta bine la toate capitolele, atat la capitolul coruptie cat si la capitolul mai sensibil si plin de silicon, cred ca romancele nu ar imbratisa o asemenea initiativa pentru ca noi avem prea multi corupti si cred ca siliconul s-ar uza prea tare. Cat despre corupti, aici cred ca ei ar fi de acord, in sensul ca si campania sa dureze in felul de cat dau sau primesc mita. Asta inseamna ca fiecare sa beneficieze de serviciile oferite de campanie, adica daca spaga este grasa ai parte de tot tacamu', dai mai putin te multumesti si cu un sex oral.

Acestea fiind scrise va dati seama ce ar insemna asta, pe langa fiecare minister, administratie financiara, spital, primarie, post de politie sa fie si cate un loc special amenajat pentru asemenea plati sau chiar cate un bordel, cu un nume care ar evidentia scopul in care a fost creat, de exemplu : "Solutia impotriva tentatiei".

Dupa ce am dat si un nume mai la "shto" cortului cu campania in cauza stau si ma gandesc la cei care au de facut mai multe comisioane in aceeasi zi, vai de ...comisionu' lor daca n-or sa dea in prostata, asta doar daca sunt in asemntiment cu campania. Si nu in ultimul rand mare atentie la boli, mitament si spagilis.