Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Bust cu Far.

Am revenit cu descrierea locurilor expuse azi în noul album ataşat pe contul de Facebook, din câte v-am scris mai devreme o să vă fac şi o surpriză, în sensul că albumul pe care-l ataşez să nu fie prea mic sau subţire, am ataşat şi fotografii cu bustul Marelui Poet Mihai Eminescu, care bust este exact în imediata apropiere a Farului Genovez.

Să o iau de la capăt, am pozat întâi Farul Genovez care este situat în apropierea Cazino-ului şi chiar mai aproape de far este şi bustul Marelui Poet, aşa că o să vă spun că farul este monument arhitectural inedit (din câte am observat eu), nu poate fi vizitat (am înteles că mai mult de 2 persoane nu pot urca sus) din acest motiv nu poate fi vizitat, cât despre plasamentul lui în acel spatiu este pus genial, oamenii care l-au construit au avut o idee bună.Vizual efectul este total, îl recomand să-l vedeţi cu cineva nu singur(ă).

Despre bustul Marelui Poet, ce să spun, este plasat la "cotitura" falezei, este punctul de unde poţi vedea în dreapta portul turistic Tomis şi în stânga Cazino-ul. Bustul a suferit ceva spoieli cu vopsea din partea unui dobitoc, anual se trezeşte omu' şi îl stropeşte (de ziua Poetului) ba chiar într-un an a furat şi plăcuţa cu numele Poetului. Dar staţi liniştiţi că există o plăcuţă cu numele şi câteva informaţii despre Poet, ea situându-se pe acele coloane ornament din piatră.

Aici aveţi linku' : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267833766569063.73423.100000273261187&type=1

Preview.

Azi revin cu o nouă parte din circuitul turistic al judeţului Constanţa, rămâneţi pe frecvente, dar pe lângă asta o să aveţi o surpriză, în sensul că azi o să fie o porţie dublă.

Revin.