Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

miercuri, 18 mai 2011

Coasa Printului.

Am facut o pauza mai lunga din postatul pe blog, asta doar din cauza sesiunii care ma solicita mult. Azi am decis sa mai scriu ceva interesant, asta doar ceva legat de stiri, o stire interesanta este ca printul Charles este in tara noastra si anume in Transilvania, nimic iesit din comun pana aici, ceva mai deosebit este ca printul vrea ca localnicii din comuna Delnita sa-l invete sa ...coseasca.

Sunt sigur ca printul nu a inteles de ce localnicii fac aceasta activitate in aceasta perioada si poate s-a simtit prost pentru ca toata lumea facea chestia asta in afara de el. Si ca totul sa fie si mai si ...printul a cerut sa-i fie trimisa in Marea Britanie o coasa, se pare ca gazonul englezesc nu se poate taia asa oricum decat cu o super coasa manuala si nu oricum ci doar ascutita de Boc. Sunt sigur ca gazonul englezesc nu v-a mai opune rezistenta in fata coasei romanesti.

Acum sa fiu serios nu cred ca printul va da cu coasa in fata palatului Buckingham, tocmai pe gazonul bine ingrijit fir cu fir de gradinarii platiti cu mii de lire. Pe langa asta este de apreciat ca omu' vrea sa faca miscare si inca mai poate s-o faca, cat despre omul insarcinat cu intretinerea coasei [adica Boc], el poate fi folosit cu succes si pe post de bufon, inaltimea conferindu-i o asemenea calitate, in plus nu ar mai fi obligat sa-i scoata si pe britanici din criza.