Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

marți, 26 aprilie 2011

Evenimente tragice...

Trista tare a doua zi de Paste ... De ce ???  Pai cum de ce, n-ati vazut ce se petrece?  Lumea este foarte trista, o parte din tristi sunt suporterii echipei Steaua ...care iar a luat-o pe teren propriu de la marea rivala Dinamo si mai ales intr-o zi sfanta.

O alta parte din tristii Romaniei sunt : oamenii aia care se uita la "Romanii au talent" si care credeau ca o sa castige copilul ala cu voce impresionanta, dar ghinion a castigat altul cu o voce banala si comuna pentru fiecare dintre noi. Aceasta parte de tristi este una mai speciala pentru ca si-au varsat nervii pe forumuri si alte asemenea retele de socializare, neproducand pagube. Prima sectiune de tristi au produs pagube insemnate, atat stadionului cat si Rolls-ului lu' nea Jiji care s-a si dus la militie sa depuna plangere ca i-au julit faitonu'.

La asemenea evenimente tragi-comice in a doua zi de Paste nu cred ca se astepta nimeni, dupa o asemenea avalansa de evenimente clar nefavorabile noua poporului simplu ...ce ne mai ramane de facut ???
Raspunsul este evident, ca sa nu mai suferim asa mult si mai ales in sarbatorile astea importante, sa se evite programarea acestor evenimente in zilele de mare sarbatoare.