Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

joi, 7 aprilie 2011

Mamaita si fibra optica.

     Azi am aflat cu uimire din presa online ca o batrana de 75 de ani a lasat fara internet vreo 3 tari de dimensiunea Transilvaniei [toate 3], de fapt batrana cauta cupru, crezand ca fibra optica este de fapt cupru probabil ca si-a insusit-o.

     Dupa o asemenea stire probabil ca cei care au scris articolul pe site le-a bubuit capul de cata inteligenta si interes a starnit aceasta informatie, in primul rand daca am raporta la tara noastra, am descoperi ca avem si noi destui cautatori de cupru dar de o alta etnie si chiar mai mult decat atat ai nostri cauta si fier vechi fonta si alte asemenea metale pretioase pentru supravietuirea zilnica .

     Trecand peste un asemenea periclu printre nationalitati, acum sinceri sa fim ca si alte state au etniile lor cautatoare de metale, cersetoare, proxenete sau eu stiu ce altfel de calitati mai intrunesc asemenea etnii. Dar cum noi romanii suntem mai prost vazuti in Europa nu se poate da vina decat pe noi, ca altii mai fraieri nu-s.

     Lasand partea politica la o parte, incerc sa-mi imaginez cum tragea mamaita la tarnacop mai ceva ca Dorel din reclama pentru a da de mult ravnitul metal, acum ca tot a lasat aceste 3 mari tari fara internet cica ar risca niste inchisoare ....nu-i bai mamaie stai linistita ca la inchisoare e si cald, este si mancare buna, deci n-o sa mai trebuiasca sa cauti cupru, asta doar daca nu esti vreo maniaca si incepi sa sapi si prin inchisoare cu lingura.

Acestea fiind scrise, va spun ca de acum incolo o sa fac caterinca de asemenea stiri ciudate de prin ziare spre amuzamentul cititorilor, asta daca-i amuz cu ceva sau daca ma citeste cineva.