Platon :

Platon : Să daţi oamenilor orice, dacă nu le daţi virtutea, nu veţi fi făcut nimic pentru fericirea lor.

vineri, 19 august 2011

Episodul doi.

Aşa cum v-am promis, să postez pe Facebook pozele din călătoria de azi , ele sunt deja upload-ate şi cu câte o descriere sumară, de ce am vrut să ajung la Biserica Romano - Catolică din M. Kogălniceanu ...? Pentru că cineva m-a îndrumat, ţin să precizez că nu este niciun muzeu, deci dacă mergeţi, aveţi de văzut doar biserica şi aici depinde dacă găsiţi pe cineva să v-o deschidă ca să vedeţi ceva mai de aproape.

În ciuda faptului că nu am reuşit să intru şi am facut poze de la uşă, a fost frumos, am mers pentru că mi-a fost recomandată şi mă aşteptam la mai mult, dar asta e, a fost în regulă pozele le găsiţi şi aici : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.257619890923784.71504.100000273261187&type=1

Săptămâna viitoare, trecem la lucruri mai serioase, în sensul că nu o să mai pozez biserici, data următoare va fi un loc din oraşul Constanţa.

Locuri interesante partea a doua, în curând.

Azi o să vă arăt partea a doua din peregrinările făcute în locurile interesante din judeţul Constanţa, nu o să vă dezvălui locul unde o să merg dar din câte ştiu eu nu prea este cunoscut ...

Aşa că rămâneţi atenţi pe Facebook-ul meu în seara asta că voi ataşa poze şi bineînţeles şi o nouă postare cu descrierea locului respectiv.